ANUNT IMPORTANT

Dupa patru luni de pauza reluam antrenamentele. Va asteptam cu drag!
09 Jul 2020 11:22
Din data de 13 iulie vom relua antrenamentele, in conditii de maxima siguranta, pe terenurile de sport exterioare ale Scolii Gimnaziale “George Bacovia”.
Accesul la terenuri se face doar pe baza de tabel cu programare, iar numarul maxim acceptat este de 12 sportivi. Antrenamentele vor fi de 75 de minute.
La intrarea in unitatea de invatamant fiecarui participant i se va verifica temperatura. Vestiarele se vor folosi cu o distanta de cel putin 2 metri intre participanti, iar purtarea mastii este obligatorie pana la intrarea pe terenul de sport si dupa terminarea antrenamentului cand se va folosi din nou vestiarul. Este obligatorie igienizarea mainilor prin spalare cu apa si sapun inainte si dupa antrrenament. In timpul pauzelor se va pastra distanta de cel putin 2m intre participanti.  
Pentru a preveni infectarea cu virusul Covid-19 este nevoie de implicarea tuturor. In concluzie, va rugam sa respectati regulile de igiena si de distantare fizica!
Programul este urmatorul:
Luni, Miercuri si Joi
- 8:30-9:45 antrenament baieti;
- 9:45-10:00 dezinfectarea materialelor sportive;
- 10:00-11:15 antrenament fete. Pentru moment fetele fac antrenament miercuri si joi.
Prezenta la teren se face cu 10 minute inainte de inceperea antrenamentului. 
CSKB "Club Sportiv KOSMOS Bucuresti" isi desfasoara activitatea sportiva in ramura de sport volei. CSKB realizeaza selectia, initierea si pregatirea de sportivi in vederea participarii la competitii, urmarind totodata in formarea sportivului valori precum: sanatate, conditie fizica optima, lucrul in echipa, dezvoltarea abilitatilor necesare in luarea de decizii bune intr-un timp scurt, corectitudine si comunicare. 
Inscriere si participare la antrenamentele Club Sportiv KOSMOS Bucuresti
 
Antrenamentele se desfasoara in conformitate cu legislatia in vigoare si respecta prevenirea infectarii cu virusul COVID-19!!!
Gupele de lucru au maxim 12 sportivi, iar prezenta la antrenament se face pe baza de programare prin SMS sau WhatsApp la nr. telefon 0724.347.288 sau pe e-mail la contact@cskb.ro. Programarea se face cu minim doua zile inainte de antrenament. Prioritate au sportivii care sunt deja membri ai clubului. 

La primul antrenament se aduce dovada medicala ca sportivul este apt sa practice sport.

PERIOADA DE PREGATIRE 31.08.2020-10.09.2020

Luni, Miercuri si Joi
- 8:30-9:45 antrenament baieti;

FITI RESPONSABILI! 
Antrenamentele/cursurile de volei se desfasoara in urmatoarea locatie:
Sala/terenul de sport din cadrul Scolii Gimnaziale "George Bacovia" (str. Stoian Militaru nr 72, sector 4)