Final de Municipal

Am castigat medalia de bronz!
16 Feb 2020 23:57
Astazi, 16 februarie 2020, am jucat finala pentru medalia de bronz a Campionatului Municipal de sperante, masculin. Ne bucuram pentru rezultatul bun obtinut. Ca si anul trecut incheiem acest Municipal pe locul 3. Suntem mandri de baietii nostri, mai ales ca am fost singurul club privat care a reusit sa se strecoare printre echipele cluburilor CTF Mihai I si CSM. Cele doua cluburi sunt sustinute de Primaria S1 (CTF Mihai I) si PMB (CSM). Le multumim adversarilor nostri pentru ca ne-au ajutat prin jocul lor sa devenim mai puternici. Le multumim partenerilor nostri de la CSS2 pentru acesti ani de colaborare. Incheiem aceasta colaborare cu recunostinta si cu fruntea sus. Noi, CSKB, vom merge mai departe! 

Bravo, Lari, David, Babu, Teo si Prof! Povestea noastra continua!

Clasamentul final arata asa:

1. CTF Mihai I
2. CSM B
3. CSKB CSS2
4. CSM A

Felicitari tuturor!
CSKB "Club Sportiv KOSMOS Bucuresti" isi desfasoara activitatea sportiva in ramura de sport volei. CSKB realizeaza selectia, initierea si pregatirea de sportivi in vederea participarii la competitii, urmarind totodata in formarea sportivului valori precum: sanatate, conditie fizica optima, lucrul in echipa, dezvoltarea abilitatilor necesare in luarea de decizii bune intr-un timp scurt, corectitudine si comunicare. 
Inscriere si participare la antrenamentele Club Sportiv KOSMOS Bucuresti
 
Antrenamentele se desfasoara in conformitate cu legislatia in vigoare si respecta prevenirea infectarii cu virusul COVID-19!!!
Gupele de lucru au maxim 12 sportivi, iar prezenta la antrenament se face pe baza de programare prin SMS sau WhatsApp la nr. telefon 0724.347.288 sau pe e-mail la contact@cskb.ro. Programarea se face cu minim doua zile inainte de antrenament. Prioritate au sportivii care sunt deja membri ai clubului. 

La primul antrenament se aduce dovada medicala ca sportivul este apt sa practice sport.

PERIOADA DE PREGATIRE 31.08.2020-10.09.2020

Luni, Miercuri si Joi
- 8:30-9:45 antrenament baieti;

FITI RESPONSABILI! 
Antrenamentele/cursurile de volei se desfasoara in urmatoarea locatie:
Sala/terenul de sport din cadrul Scolii Gimnaziale "George Bacovia" (str. Stoian Militaru nr 72, sector 4)