Turneul 3, Campionatul Municipal de sperante

Ultimul turneu din faza grupelor
19 Jan 2020 22:45
Astazi, 19 ianuarie, a avut loc ultimul turneu al grupei A din cadrul Campionatului Municipal de sperante. Organizatori au fost cei de la EX4Volei, iar turneul s-a jucat in sala de sport a CSS2. Echipa noastra a fost mult mai omogena decat in primele doua turnee, reusind victorii impotriva ambelor adversare de astazi. 
Iata rezultatele complete:

EX4Volei - CSM Bucuresti  3-2
CSKB CSS2 - EX4Volei  3-0
CSM Bucuresti - CSKB CSS2  1-3

Clasamentul final arata astfel:
1. CSKB CSS2  14 p
2. CSM Bucuresti  11 p
3. EX4Volei  2 p

Echipele calificate la turneul final sunt CSKB CSS2 si CSM Bucuresti. Data disputarii turneului final va fi anuntata ulterior de catre Asociatia Municipala de Volei Bucuresti. 
Felicitari celor 3 echipe pentru jocurile din aceste turnee!

Bravo, CSKB CSS2!
CSKB "Club Sportiv KOSMOS Bucuresti" isi desfasoara activitatea sportiva in ramura de sport volei. CSKB realizeaza selectia, initierea si pregatirea de sportivi in vederea participarii la competitii, urmarind totodata in formarea sportivului valori precum: sanatate, conditie fizica optima, lucrul in echipa, dezvoltarea abilitatilor necesare in luarea de decizii bune intr-un timp scurt, corectitudine si comunicare. 
Inscriere si participare la antrenamentele Club Sportiv KOSMOS Bucuresti
 
Antrenamentele se desfasoara in conformitate cu legislatia in vigoare si respecta prevenirea infectarii cu virusul COVID-19!!!
Gupele de lucru au maxim 12 sportivi, iar prezenta la antrenament se face pe baza de programare prin SMS sau WhatsApp la nr. telefon 0724.347.288 sau pe e-mail la contact@cskb.ro. Programarea se face cu minim doua zile inainte de antrenament. Prioritate au sportivii care sunt deja membri ai clubului. 

La primul antrenament se aduce dovada medicala ca sportivul este apt sa practice sport.

PERIOADA DE PREGATIRE 31.08.2020-10.09.2020

Luni, Miercuri si Joi
- 8:30-9:45 antrenament baieti;

FITI RESPONSABILI! 
Antrenamentele/cursurile de volei se desfasoara in urmatoarea locatie:
Sala/terenul de sport din cadrul Scolii Gimnaziale "George Bacovia" (str. Stoian Militaru nr 72, sector 4)