Increzatori in 2021

Multumim pentru naturalul dulce primit cadou
05 Jan 2021 09:33
Am trecut in 2021. Anul ce tocmai s-a incheiat, a fost unul greu pentru toata lumea. Bine ca s-a dus :). Speram ca 2021 sa fie mai bun cu noi. Am fost corecti, am respectat regulile, dar ne este dor de sala. Am semnat un nou contract de inchiriere cu DAUI S4, doar ca vom putea relua activitatea in sala noastra cand organele competente ne vor permite in functie de situatia sanitara. 
Pe final de an am primit sponsorizare pentru sportivii clubului produse Jackfruit 100% naturale din partea Esprit Group. Le multumim si pe aceasta cale!
Revenirea va fi grea, aproape de la zero. Voi, prietenii nostri, cei care ne-ati fost alaturi in toti acesti ani, ne puteti sprijini sa reluam activitatea (cand ni se va permite) cu directionarea a 2% din valoarea impozitului pe venit sau cu sponsorizari din partea firmelor care au profit. Cand se va updata declaratia 230 pentru 2020, o vom urca pe site. 
Speram sa revenim cat mai curand la sala noastra draga!

Va dorim un an 2021 plin de impliniri si sa fie un an sanatos!

Cu drag,

CSKB
CSKB "Club Sportiv KOSMOS Bucuresti" isi desfasoara activitatea sportiva in ramura de sport volei. CSKB realizeaza selectia, initierea si pregatirea de sportivi in vederea participarii la competitii, urmarind totodata in formarea sportivului valori precum: sanatate, conditie fizica optima, lucrul in echipa, dezvoltarea abilitatilor necesare in luarea de decizii bune intr-un timp scurt, corectitudine si comunicare. 
Inscriere si participare la antrenamentele Club Sportiv KOSMOS Bucuresti
 
Antrenamentele se desfasoara in conformitate cu legislatia in vigoare si respecta prevenirea infectarii cu virusul COVID-19!!!
Gupele de lucru au maxim 12 sportivi, iar prezenta la antrenament se face pe baza de programare prin SMS sau WhatsApp la nr. telefon 0724.347.288 sau pe e-mail la contact@cskb.ro. Programarea se face cu minim doua zile inainte de antrenament. Prioritate au sportivii care sunt deja membri ai clubului. 

La primul antrenament se aduce dovada medicala ca sportivul este apt sa practice sport.

PERIOADA DE PREGATIRE 31.08.2020-10.09.2020

Luni, Miercuri si Joi
- 8:30-9:45 antrenament baieti;

FITI RESPONSABILI! 
Antrenamentele/cursurile de volei se desfasoara in urmatoarea locatie:
Sala/terenul de sport din cadrul Scolii Gimnaziale "George Bacovia" (str. Stoian Militaru nr 72, sector 4)