Reluam antrenamentele

Restart la volei
29 Aug 2020 10:56
Incepand de luni, 31 august, reluam antrenamentele. In prima faza, pana cand scoala va fi reluata, vom lucra cu grupa de baieti nascuti in 2004-2005 si mai mici. Pregatirea va avea loc pe terenul exterior al Scolii Gimnaziale "George Bacovia" in aceleasi conditii de siguranta sanitara si distantare fizica. Pana pe 10 septembrie vom lucra in zilele de luni, miercuri si joi de la ora 8:30 la 9:45. Nu uitati de masca. Suntem siguri ca vom fi la fel de responsabili ca pana acum.
Ne vedem la teren! :)
CSKB "Club Sportiv KOSMOS Bucuresti" isi desfasoara activitatea sportiva in ramura de sport volei. CSKB realizeaza selectia, initierea si pregatirea de sportivi in vederea participarii la competitii, urmarind totodata in formarea sportivului valori precum: sanatate, conditie fizica optima, lucrul in echipa, dezvoltarea abilitatilor necesare in luarea de decizii bune intr-un timp scurt, corectitudine si comunicare. 
Inscriere si participare la antrenamentele Club Sportiv KOSMOS Bucuresti
 
Antrenamentele se desfasoara in conformitate cu legislatia in vigoare si respecta prevenirea infectarii cu virusul COVID-19!!!
Gupele de lucru au maxim 12 sportivi, iar prezenta la antrenament se face pe baza de programare prin SMS sau WhatsApp la nr. telefon 0724.347.288 sau pe e-mail la contact@cskb.ro. Programarea se face cu minim doua zile inainte de antrenament. Prioritate au sportivii care sunt deja membri ai clubului. 

La primul antrenament se aduce dovada medicala ca sportivul este apt sa practice sport.

PERIOADA DE PREGATIRE 31.08.2020-10.09.2020

Luni, Miercuri si Joi
- 8:30-9:45 antrenament baieti;

FITI RESPONSABILI! 
Antrenamentele/cursurile de volei se desfasoara in urmatoarea locatie:
Sala/terenul de sport din cadrul Scolii Gimnaziale "George Bacovia" (str. Stoian Militaru nr 72, sector 4)