Noua ne pasa! Ne oprim!

Pentru a fi in siguranta, oprim antrenamentele. Spreram sa revenim pe 17 august.
30 Jul 2020 23:07
Pe data de 13 iulie am reluat antrenamentele in conditii de maxima siguranta. Ne-am desfasurat activitatea in conditii foarte bune pe terenul de sport al Scolii Gimnaziale “George Bacovia”. Ne mandrim cu copiii care au participat la antrenamente. Este incredibil cum niste copii de 14-15 ani reusesc sa fie foarte responsabili si prin comportamentul lor sa-i protejeze pe cei din jur. Au purtat masca de acasa pana au iesit din vestiar. Au fost foarte stricti cu igiena personala si au pastrat distanta in timpul antrenamentului. Ne-am dori ca multi dintre adultii iresponsabili sa inteleaga intr-un final ca vom avea cu totii de suferit daca nu respectam un minimum de reguli de bun simt. Cand facem aceasta postare in Romania sunt raportate 1356 de cazuri noi de personae infectate cu COVID-19.
Sanatatea este cea mai importanta! In concluzie, pentru a ne proteja pe noi si pe cei dragi vom opri activitatea voleibalistica pana pe data de 17 august. Daca numarul de cazuri nu va scadea, perioada de pauza se va prelungi pana in septembrie.
 Facem un apel catre cei care ne apreciaza si care ne urmaresc. Fiti responsabili! Acesti copii au reusit sa fie responsabili. Pe voi ce va opreste?
Sper sa ne vedem la teren pe data de 17 august. CSKB se mandreste cu sportivii sai!


CSKB "Club Sportiv KOSMOS Bucuresti"
isi desfasoara activitatea sportiva in ramura de sport volei. CSKB realizeaza selectia, initierea si pregatirea de sportivi in vederea participarii la competitii, urmarind totodata in formarea sportivului valori precum: sanatate, conditie fizica optima, lucrul in echipa, dezvoltarea abilitatilor necesare in luarea de decizii bune intr-un timp scurt, corectitudine si comunicare. 
Inscriere si participare la antrenamentele Club Sportiv KOSMOS Bucuresti
 
Antrenamentele se desfasoara in conformitate cu legislatia in vigoare si respecta prevenirea infectarii cu virusul COVID-19!!! 

In prima saptamana se aduce dovada medicala ca sportivul este apt sa practice sport.

PERIOADE DE PREGATIRE - 04.01.2022-16.06.2022;
                                             - 04.07.2022-31.08.2022;
                                             - 01.09.2022-22.12.2022.

Intre antrenamente va fi o pauza pentru a dezinfecta sala si materialele de lucru cu solutii biocide aprobate de Ministerul Sanatatii. 

Marti 18:00 – 19:30 clasele I-IV
         19:30 – 21:00 clasele V-VIII

Joi 18:00 – 19:30 clasele I-IV 
      19:30 – 21:00 clasele V-VIII

Vineri 17:00 – 18:15 copiii care invata dimineata !!! momentan nu facem antrenament, nu este grupa formata!!!
          18:35 – 19:50 copiii care invata dupa-amiaza !!! momentan nu facem antrenament, nu este grupa formata!!!

ACCESUL PARINTILOR IN INCINTA UNITATII DE INVATAMANT ESTE STRICT INTERZISA IN ACEASTA PERIOADA!!! SPORTIVII VOR FI INSOTITI DE PARINTI PANA LA POARTA DE ACCES IN SCOALA SI DE ACOLO MERG SINGURI PANA LA SALA DE SPORT!!!
MULTUMIM PENTRU INTELEGERE!

FITI RESPONSABILI! 
Antrenamentele/cursurile de volei se desfasoara in urmatoarea locatie:
Sala/terenul de sport din cadrul Scolii Gimnaziale "George Bacovia" (str. Stoian Militaru nr 72, sector 4)