Noua ne pasa! Ne oprim!

Pentru a fi in siguranta, oprim antrenamentele. Spreram sa revenim pe 17 august.
30 Jul 2020 23:07
Pe data de 13 iulie am reluat antrenamentele in conditii de maxima siguranta. Ne-am desfasurat activitatea in conditii foarte bune pe terenul de sport al Scolii Gimnaziale “George Bacovia”. Ne mandrim cu copiii care au participat la antrenamente. Este incredibil cum niste copii de 14-15 ani reusesc sa fie foarte responsabili si prin comportamentul lor sa-i protejeze pe cei din jur. Au purtat masca de acasa pana au iesit din vestiar. Au fost foarte stricti cu igiena personala si au pastrat distanta in timpul antrenamentului. Ne-am dori ca multi dintre adultii iresponsabili sa inteleaga intr-un final ca vom avea cu totii de suferit daca nu respectam un minimum de reguli de bun simt. Cand facem aceasta postare in Romania sunt raportate 1356 de cazuri noi de personae infectate cu COVID-19.
Sanatatea este cea mai importanta! In concluzie, pentru a ne proteja pe noi si pe cei dragi vom opri activitatea voleibalistica pana pe data de 17 august. Daca numarul de cazuri nu va scadea, perioada de pauza se va prelungi pana in septembrie.
 Facem un apel catre cei care ne apreciaza si care ne urmaresc. Fiti responsabili! Acesti copii au reusit sa fie responsabili. Pe voi ce va opreste?
Sper sa ne vedem la teren pe data de 17 august. CSKB se mandreste cu sportivii sai!
CSKB "Club Sportiv KOSMOS Bucuresti" isi desfasoara activitatea sportiva in ramura de sport volei. CSKB realizeaza selectia, initierea si pregatirea de sportivi in vederea participarii la competitii, urmarind totodata in formarea sportivului valori precum: sanatate, conditie fizica optima, lucrul in echipa, dezvoltarea abilitatilor necesare in luarea de decizii bune intr-un timp scurt, corectitudine si comunicare. 
Inscriere si participare la antrenamentele Club Sportiv KOSMOS Bucuresti
 
Antrenamentele se desfasoara in conformitate cu legislatia in vigoare si respecta prevenirea infectarii cu virusul COVID-19!!!
Gupele de lucru au maxim 12 sportivi, iar prezenta la antrenament se face pe baza de programare prin SMS sau WhatsApp la nr. telefon 0724.347.288 sau pe e-mail la contact@cskb.ro. Programarea se face cu minim doua zile inainte de antrenament. Prioritate au sportivii care sunt deja membri ai clubului. 

La primul antrenament se aduce dovada medicala ca sportivul este apt sa practice sport.

PERIOADA DE PREGATIRE 31.08.2020-10.09.2020

Luni, Miercuri si Joi
- 8:30-9:45 antrenament baieti;

FITI RESPONSABILI! 
Antrenamentele/cursurile de volei se desfasoara in urmatoarea locatie:
Sala/terenul de sport din cadrul Scolii Gimnaziale "George Bacovia" (str. Stoian Militaru nr 72, sector 4)